ALGEMEEN
Premium Fashion Brands Retail B.V. (handelsnaam “Circle of Trust Concept Store”) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Circle of Trust Concept Store realiseert zich dat het voor een gebruiker van onze webshop van belang is om te weten hoe Circle of Trust Concept Store omgaat met zijn/haar persoonlijke gegevens en op welke wijze deze worden gebruikt. In dit privacy statement zullen wij je hierover nader informeren. De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is Circle of Trust Concept Store, gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat 47 in (1072LB) Amsterdam. Circle of Trust Concept Store verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

VERZAMELING EN GEBRUIK VAN JE GEGEVENS

Als je een bestelling plaatst op onze webshop, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling te kunnen uitvoeren en je van het verloop van de bestelling op de hoogte te kunnen houden. Circle of Trust Concept Store gebruikt deze persoonlijke gegevens enkel om bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen en om je de service te verlenen die je van ons verwacht. Als je bij Circle of Trust Concept Store een bestelling plaatst bewaren wij je gegevens in een persoonlijk account. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen. Ook deze gegevens worden in overeenstemming met dit privacy regelement verwerkt en gebruikt. Met jouw toestemming gebruiken we je e-mailadres om je te informeren over nieuwe modeaccessoires, fashionartikelen en speciale aanbiedingen en/of acties. Wil je deze niet ontvangen dan kun je je te allen tijde eenvoudig uitschrijven via een link in het e-mailbericht of via ons emailadres : store@circleoftrust.nl . Ook kan het voorkomen dat Circle of Trust Concept Store jou per e-mail benadert om deel te nemen aan een marktonderzoek ter verbetering van haar producten/ dienstverlening. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend met jouw toestemming gebruiken. Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Niet voor andere doeleinden. Persoonlijke gegevens worden in het algemeen niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of worden gebruikt, voor de duur dat het account actief is, of om te voldoen aan wettelijke eisen.

TOEGANG TOT GEGEVENS

Circle of Trust Concept Store zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van een bestelling of wanneer Circle of Trust Concept Store daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld.

COOKIES

Net als vele andere websites gebruiken wij ook cookies, kleine bestanden die door je browser op de harde schijf van je computer worden opgeslagen. Cookies kunnen ook worden opgeslagen op je mobiele telefoon of een ander apparaat. Circle of Trust Concept Store heeft toegang tot deze eigen cookies (first party cookies). De cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen en te analyseren over je gebruik van de Website. Circle of Trust Concept Store maakt tijdens een lopende sessie ook gebruik van sessie-cookies die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. Dit zijn kleine stukjes informatie die onze server naar jouw browser stuurt, zodat je gebruik van de website gedurende een sessie wordt vergemakkelijkt omdat je als je tijdens een sessie teruggaat naar een vorige pagina, de informatie van die vorige pagina nog steeds bekend is. Naast je IP-adres bevatten deze sessie-cookies geen andere persoonsgegevens. Daarnaast maken wij ook gebruik van cookies van derde partijen (Google Analytics) om informatie te verzamelen en te analyseren over jouw gebruik van onze website. Indien je niet je toestemming wenst te verlenen om de (sessie-)cookies te gebruiken dien je je browser zo in te stellen dat je tijdens je bezoek aan onze website cookies weigert. In dat geval kan het echter gebeuren dat je niet van alle mogelijkheden van onze website gebruik kan maken. Je kan je browser ook zo instellen dat je wordt geïnformeerd als er een cookie wordt geplaatst op je computer. Via "HELP" in de toolbar van de meeste browsers vind je meer informatie over het instellen van je computer.

LINKS

Op onze website kunnen links staan naar andere websites waar wij geen toezicht op houden. We bieden deze links om het gemakkelijker te maken voor onze bezoekers om meer informatie over bepaalde onderwerpen te vinden. Het is mogelijk dat deze derde partijen third party cookies op je computer opslaat en deze derde partijen hebben dan toegang tot deze cookies. Circle of Trust Concept Store heeft geen invloed op de plaatsing en de werking van deze third party cookies en accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de bescherming van persoonsgegevens of voor de inhoud van deze websites.

JOUW RECHTEN

Je hebt recht op inzage, correctie en verwijdering van je gegevens die je aan ons hebt doorgegeven. Je kan deze informatie bij ons opvragen en ons vragen de gegevens te wijzigen of te verwijderen. Je kan hiervoor contact opnemen met Circle of Trust Concept Store per e-mail: store@circleoftrust.nl . Mocht je vragen of klachten hebben met betrekking tot het privacybeleid van Circle of Trust Concept Store neem dan ook contact met ons op via de hiervoor genoemde gegevens. Wij zullen je vragen of klachten in behandeling nemen en daar uiterlijk binnen vier weken op reageren. Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van je klacht, dan kan je hierover contact opnemen met het College bescherming persoonsgegevens (CBP) in Den Haag en desgewenst een klacht indienen bij het CBP.

VERANDERINGEN IN HET PRIVACYBELEID

Dit privacy reglement kan van tijd tot tijd worden gewijzigd indien nieuwe regelgeving daartoe aanleiding geeft. Het meest actuele privacy statement kan je vinden op www.circleoftrustconceptstore.com/privacy-policy. Wij raden je aan om regelmatig dit privacy reglement door te nemen, zodat je ervan op de hoogte bent hoe wij je gegevens beschermen.

DISCLAIMER

COPYRIGHT NOTICE © 2018 Premium Fashion Brands Retail B.V.

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn het exclusieve eigendom van  Premium Fashion Brands Retail B.V.. Alle afbeeldingen, teksten en ander beeldmateriaal opgenomen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Premium Fashion Brands Retail B.V. niet worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd dan wel geheel of gedeeltelijk in gewijzigde vorm worden overgenomen. Alle op deze website opgenomen merken en beeldmerken zijn het exclusieve eigendom van Premium Fashion Brands Retail B.V. en mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Premium Fashion Brands Retail B.V. niet worden gebruikt.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This privacy policy sets out how Circle of Trust Concept Store uses and protects any information that you give Circle of Trust Concept Store when you use this website. Circle of Trust Concept Store is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement. Circle of Trust Concept Store may change this policy from time to time by updating this page. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes.

What we collect

We may collect the following information:

  • name
  • contact information including email address
  • demographic information such as postcode, preferences and interests
  • other information relevant to customer surveys and/or offers

For the exhaustive list of cookies we collect see the List of cookies we collect section.

What we do with the information we gather

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • Internal record keeping.
  • We may use the information to improve our products and services.
  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.
  • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by email, phone, fax or mail. We may use the information to customise the website according to your interests.

Security

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

How we use cookies

A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.

We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us. You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

Links to other websites

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.

Controlling your personal information

You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

  • whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes
  • if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by writing to or emailing us at store@circleoftrust.nl

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

You may request details of personal information which we hold about you under the Data Protection Act 1998. A small fee will be payable. If you would like a copy of the information held on you please write to .

If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.

© 2020 - 2021 circleoftrustconceptstore.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel